close

The Hill Where the Lionesses Roar

Titulli origjinal: The Hill Where The Lionesses Roar

Director: Luana Bajrami

Skenari: Luana Bajrami

Producer: Valbona Rahmani & Luana Bajrami

Kompania e prodhimit: OreZane


Sinopsis

Larg familjes që i mbyt, Qe, Li, Era dhe Jeta ruajnë që në fëmijëri një miqësi të shkrirë, të cilën e festojnë, kur vjen nata, në kodrën e vogël që dominon qytetin. Për t'i shpëtuar zymtësisë së përditshmërisë, katër vajzat e reja u nisën për të grabitur bizneset e vogla vendase... Ata pastaj do të shijojnë lirinë e pavarësisë. Një pavarësi e hershme, e cila do të rezultojë e rrezikshme në një moshë kur, shpesh, zemra e mposht arsyen...

Partnerët tanë