close

Shkelqimi Dhe Renia e Shkokut Zylo

Titulli origjinal: Shkelqimi dhe Renia e Shokut Zylo 

Regjisori: Fatmir Koci

 Skenari: Fatmir Koci

 Producer: Besnik Krapi

 Kompania e prodhimit:Circle Production


Sinopsisi
Rrethi Produksion I vendosur në vitet 1970, një burokrat, Zylo Kamberi, një njeri punëtor dhe i zoti, kërkon majat më të larta në karrierën e tij nëpërmjet mënyrave të dyshimta.

Partnerët tanë