close

Me Shume Se Loje

Producent: Fatos Berisha dhe Vjosa Berisha

Skenari: Fatos Berisha

Producent: Fatos Berisha dhe Vjosa Berisha

Kompania e prodhimit: B2&PR Media SolutionsSinopsisi

“Më shumë se një lojë” është një rrëfim që fokusohet në ndeshjen e futbollit ndërmjet Kosovës dhe Anglisë. Por, në fakt, kjo ndeshje futbolli ishte gjithçka, veçse një ndeshje futbolli.

Partnerët tanë