close

Me 50 Plaka Ne Deti

Titulli origjinal: Me 50 Plaka Ne Deti

Regjia: Dina Morina 

Skenari: Dina Morina

Producent: Dea Gecaj

Kompania e prodhimit: Nine


Sinopsisi

Nina i kalon pushimet verore me gjyshen dhe 50 pensionistë të tjerë. Brenda një jave pushimi Nina shkon në evente të ndryshme në bregdet. Brenda një jave ndodh një përplasje brezash dhe mentaliteti. E gjithë historia tregohet me rrëfimin e Ninës rebele.

Partnerët tanë