close

Zbardhje

Titulli origjinal: Zbardhje

Titulli në anglisht: Whitening

Regjisor: Doruntina Basha

Skenari: Doruntina Basha

Producent: Genc Salihu

Kompania e prodhimit: Vera Films


Sinopsisi

Fatimja (40), nënë e 4 fëmijëve nga një fshat afër Prishtinës, është e punësuar si pastruese në një kompani në qytet që drejtohet nga Elvira (40), një sipërmarrëse e suksesshme. Është hera e parë që Fatima takon një grua udhëheqëse. Jam i mahnitur nga imazhi i saj, sharmi, autoriteti dhe respekti që gëzon në firmë. Fatimja, si një grua karizmatike vetë, kap shpejt Elvirën, e cila i bën një ofertë: të pastrohet në shtëpi në ditët e lira, është me pagesë shtesë.

Partnerët tanë