close

Adet

Titulli origjinal: Adet

Regjisor: Lyra Xhoci

Skenari: Lyra Xhoci

Producent: Mentor Shala

Kompania e prodhimit: CMB


Sinopsisi

Rita, një aktore 24-vjeçare zbulon se babai i saj po vdes nga kanceri terminal. Ajo fillon përgatitjen e funeralit ndërsa ai është gjallë, kështu që gjithçka është gati dhe pritet kur ai të kalojë.

Partnerët tanë