close

Epitaf

Titulli origjinal: Epitaf

Titulli anglisht: Epitaph

Regjisori: Anton Nrecaj

Skenari: Anton Nrecaj

Producent: Anton Nrecaj
 

Kompania e prodhimit: El Media


Sinopsisi:

Vera dhe Zeka janë rreth 70 vjeç. Ata janë të vetmuar dhe jetojnë vetëm në kujtimin e djalit të tyre, të rënë në luftën e viteve 97-99 në Kosovë. Për shkak të aftësive të kufizuara fizike ata ende nuk kanë arritur të ngrenë një gur mermeri në varrin e djalit të tyre dhe ky është preokupimi i tyre kryesor.

 

Partnerët tanë