close

Lindur Per Te Jetuar

 

Titulli origjinal: Lindur per te Jetuar

Regjisor: Arlinda Morina

Skenari: Arlinda Morina

Producent: Venera Abdyli

Kompania e prodhimit: Shkupi Film

Sinopsisi:

Elektra, e cila në rininë e hershme u përball me problemin e personalitetit të saj, ku edhe pse ka lindur vajzë, ndjenjat e saj nuk provokohen nga meshkujt, por nga femrat. Pas një beteje me veten duke u përpjekur të krijojë një lidhje dashurie me burrat, ajo më në fund dorëzohet përballë ndjenjave të saj dhe fillon të pranojë për veten por edhe për të tjerët se është lezbike.

Partnerët tanë