close

Koagulimi

Titulli Origjinal: Koagulim

Titulli Anglisht: Coagulation

Drejtor: Noar Sahiti

Skenari: Noar Sahiti

Producent: Mrinë Godanca

Sinopsisi:

 Në prag të shekullit - në vitin 2000 - Shendi, një djalë 10-vjeçar, takon për herë të parë babanë e tij, Dritonin. Ky takim i pazakontë i çon ata një mbrëmje në hotel në prani të nënës së tij, Adrianës. Të dy janë në çmimin e testit të ADN-së së nesërme për të përcaktuar atësinë e mosmarrëveshjes Shendit. Në momentin kur ai, Adriana dhe Dritoni takohen ballë për ballë, një bisedë subkoshiente dhe me vetëdije nxjerr në sipërfaqe ndjesinë e të pathënës, dhe bashkimin familjar.

Kompania e Produksionit: Armadale Landing

Partnerët tanë