close

BUREK - Zhvillim Skenari

Titulli Origjinal: BUREK

Titulli Anglisht: BUREK

Gjatësia: 100 min

Regjia: Ismet Sijarina

Skenari: Ismet Sijarina

Producent: Leonora Lushtaku/Ismet Sijarina

Kompania: Thumbs Up

 


Synopsis:

Me qëllim të sjelljës së gruas dhe fëmijëve në Gjermani, Hektori një burrë 45 vjeç, emigrant nga Kosova aranzhon të martohet për letra me një vajzë gjermane Kristine. Në këtë mënyrë ai do ta gjejë vetën të ngatërruar në situata komplekse emocionale të papritura dhe jashtë çdo planifikimi.

Hakan nje burrë rreth 37 vjeç, punonjës social, është i caktuar që të përcjell rrjedhën e kësaj lidhje martesore.

 

 

 

 

Kontakti i producentit:

Leonora Lushtaku

+38349718001

[email protected]

 

Ismet Sijarina

+38349718000

[email protected]

Partnerët tanë