close

Prishtinë 2002 - Film i Metrazhit të Shkurtë Artistik

Titulli Origjinal: Prishtinë, 2002

Titulli Anglisht: Pristina, 2002

Gjatësia: 11 min

Regjia: Trëndelinë Halili

Skenari: Trëndelinë Halili, Yll Bylykbashi

Producent: Ermal Gërdovci

Kompania: Kandërr LLC

Alb.

Kandërr është një kompani argëtuese e shumëllojshëme me bazë në Prishtinë që transformon idetë në vizione dhe ka një trajtim të veçantë për ato jo konvencionale.

Eng.

Kandërr is a Prishtina based omniplatform entertainment company that transforms ideas into visions and has a special treat for those unconventional ones.
 

Synopsis:

Prishtinë, 2002 tregon rrëfimin e dy vajzave 12 vjecare shumë të afërta me njëra tjetrën. Një gënjeshtëre vogel e cila krijon një gënjeshtër më të madhe, prish shoqërinë e tyre.

 

Kontakti i producentit: +383 46 16 18 08 [email protected] [email protected]

Partnerët tanë