close

Adelina - Film i Metrazhit të Shkurtë Artistik

Titulli Origjinal: Adelina

Titulli Anglisht: Adelina

Gjatësia: 15 minuta

Regjia: Rita Krasniqi

Skenari: Rita Krasniqi

Producent: Jon Gojani

Kompania: Tusk Motion Pictures


Synopsis:

Pasi arrin t'i bind shokët e tij që të performojnë të veshur si Drag Queens në një klub nate, në pronësi të një biznismeni homofobik, gjërat marrin një kthesë për të keqen kur identiteti i tyre i vërtetë zbulohet gjatë një gabimi në performancë dhe jeta e të gjithëve vihet në rrezik të madh.

 

 

Kontakti i producentit:

E-mail: [email protected]

Numri: +383 44 237267

 

Partnerët tanë