close

ZBULIMI I FUNDIT - Film i Gjatë - Postproduksion

Titulli Origjinal:    Zbulimi i Fundit

Titulli Anglisht:   The last invention

Gjatësia:       100 min

Regjia:   Burim Haliti

Skenari: Xhelal Haliti

Producent:  Xhelal Haliti

Kompania:  Eureka Film & Production

Synopsis:

Në një lagje të një qyteti deri sa çdo gjë është në nivel, fëmijë të buzëqeshur të cilët bëjnë aktivitete të ndryshme sportive brenda lagjes dhe janë shumë te lumtur, kjo lumturi e tyre zbehet në momentin kur njëra nga shoqet e lagjës sëmuret dhe përfundon në spital!
Fëmijët detyrohen ta ndrrojnë orarin e përditshmërisë së lojërave të tyre, duke e zavendësuar me shitje të gjësendëve të ndryshme nga shtëpitë e tyre për ta ndihmuar shoqen e tyre të shërohet!

Kontakti i producentit:
Xhelal Haliti
+383 45 323 616
[email protected]
[email protected]

 

 

Partnerët tanë