close

HOTLINE - Film i Gjatë Artistik

Titulli Origjinal: HOTLINE

 

Titulli Anglisht: HOTLINE

 

Perfunduar:  September 2021

 

Bugjeti: 750 000 Euro

 

Gjatesia: 100 min

 

Drejtor: Dren Zherka

 

Screenplay: Dren Zherka

 

Producer: Bujar Kabashi

 

Production Company: N’ART FILMS

 

 

Synopsis:

Edona, një grua e re është e bllokuar në Kosovë në një rreth vicioz të marrëdhënieve me burrat si të dashuruar, afera, përparime seksuale, vëlla shtypës dhe ajo nuk sheh asnjë shpresë për të në vendin e saj. Si një vullnetare në një linjë telefonike të krizës, ajo krijon një lidhje të thellë me një ish-ushtar nga lufta, i cili është duke u vetëvrarë duke parë makthe për një krim që ai ishte dëshmitar. Profesorja gjermane me të cilën ajo ka lidhje, heziton t'i nënshkruajë një bursë për të studiuar në Gjermani. Kur humbet ish-ushtarin, nuk i mbetet më kohë me vëllain e saj fondamentalist që e kërcënon se do ta mbyllë në burg, kështu që ajo i drejtohet shantazheve për të marrë atë që do dhe ka nevojë për të shpëtuar.

 

Producer’s Contact:

[email protected]

[email protected]

Partnerët tanë