close

EXIL - Film i Gjatë Artistik

Titulli Origjinal: EXIL

Titulli Anglisht: EXILE

Përfundimi i projektit: Shtator 2019

Buxheti total: 3,646,060.00 EUR

Buxheti i subvencionuar nga QKK: 150,000.00 EUR

Gjatësia: 110 MIN

Regjia: VISAR MORINA

Skenari: VISAR MORINA

Producent: YLL UKA, JONAS DORNBACH, JEAN-YVES ROUBIN

Kompania: N.P.SH.Ikonë Studio, Komplizen Film, Frakas Productions


Sinopsisi:

Filmi e rrëfen storjen e Xhaferit, një inxhinieri të kimisë me origjinë nga Kosova, i cili ndjehet i diskriminuar dhe i ngacmuar në punë, gjë që e zhytë atë në krizë të identitetit.

 

Kontakti i producentit: Jonas Dornbach, Yll Uka, Jean-Yves Roubin

Partnerët tanë