close

LËKURA E KROKODILIT - Film i Gjatë Artistik

Titulli Origjinal: LËKURA E KROKODILIT

Titulli Anglisht: CROCODILE’S SKIN

Përfundimi i projektit: 2021

Buxheti total: 228,000.00 EUR

Buxheti i subvencionuar nga QKK: 100,000.00 EUR

Gjatësia: 100 MIN

Regjia: ILIRJAN HIMAJ

Skenari: ILIRJAN HIMAJ

Producent: TEUTA KRASNIQI

Bashkë-producenti:

Kompania: Filmtory 2656.

Bashkë-Kompania:


Sinopsisi:

Pas një nate të gjatë Agu, kujdestar i arinjve, e zbardhë ditën si vrasës  një personi të dashur për të. Menjëherë pas kësaj ai kupton se do jetë rraskapitëse të jetohet me peshën e fajit. Fqinja e tij mistike, një këngëtare e re dhe e bukur i jep atij shansin të bëjë diçka të mirë, shansin të shëroj shpirtin e tij. Të vras përsëri!

Kontakti i producentit: [email protected]

Partnerët tanë