close

NJERIU ME VALIXHEN VJOLLCË - Zhvillim Skenari

Titulli Origjinal: NJERIU ME VALIXHEN VJOLLCË

Titulli Anglisht: MAN WITH THE PURPLE SUITCASE

Përfundimi i projektit: 2021

Buxheti i subvencionuar nga QKK: 5,000.00 EUR

Regjia:

Skenari: ULPIANA MALOKU

Producent: EDIN ALIJA

Kompania: Kanderr Sh.P.K

 


Sinopsisi:

AGIMI (74) një burrë i moshuar, karizmatik, i qetë dhe fjalëpak, pasi i vdes gruaja,ai mbetet fare vetëm.Në pamundësi që ta paguaj qeranë vetëm me pensionin e tij, dhe duke mos pasur zgjidhje tjetër vendoset në shtëpinë e pleqëve. Për në këtë destinacion ai niset me shpresën që qëndrimi i tij do të jetë i përkohshëm, dhe se shumë shpejt ai do të rikthehet në apartamentin ku i ka të gjitha kujtimet e jetës së tij.
Personi që e ndihmon Agimin drejt këtij qëllimi është Rina (23) vajza e Elezit (shokut të dhomës).

Rrugëtimit të Agimit i bashkohen të moshuar të tjerë historitë e të cilëve do të ndikojnë në atë se a do të jetë qëndrimi i Agimit i përkohshëm apo jo?

 

Kontakti i producentit: [email protected] / +38349151638

Partnerët tanë