close

HOTLINE - Zhvillim Skenari

Titulli Origjinal: HOTLINE

Titulli Anglisht: HOTLINE

Përfundimi i projektit: 2021

Buxheti total: 750 000

Gjatësia: 90 MIN

Regjia: Dren Zherka

Skenari: Dren Zherka

Producent: Bujar Kabashi

Bashkë-producenti: Bujar Kabashi

Kompania: N’ART FILMS

Bashkë-Kompania: Woof Films


Sinopsisi:

Një grua e re në një shoqëri të thyer e gjen veten të izoluar në një rreth vicioz të të dashurve të rastësishëm, grabitqarëve seksualë të padëshiruar dhe vëllaut shtypës. Ajo nuk sheh të ardhme në vendin e saj, dhe ka nevojë të ikë nga kjo situatë jetësore.

Kontakti i producentit: Bujar Kabashi
[email protected];
[email protected];
[email protected]

Partnerët tanë