close

RRUGËTIMI IM NGA SHKUPI DERI NË ZAGREB E DERI NË.... - Film i Gjatë Dokumentar

Titulli Origjinal: RRUGËTIMI IM NGA SHKUPI DERI NË ZAGREB E DERI NË....

Titulli Anglisht: MY JOURNEY FROM SHKUPI TO ZAGREB AND TO......

Përfundimi i projektit: 2019

Buxheti total: 60,000.00 EUR

Buxheti i subvencionuar nga QKK: 15,000.00 EUR

Gjatësia: 60 - 70 MIN

Regjia: MIRJANA NOVAK

Skenari: MIRJANA NOVAK

Producent: KUJTIM SHABANI

Bashkë-producent: MILJENKO MARINAC

Kompania: Blue point

Bashkë-kompania: Obzor Film


Sinopsisi:

Ne udhëtojmë me anë të besimit jo ...

Ka shumë fjalë të folura që i pëlqejnë lumenjtë malorë dhe lumenjtë e mëdhenj dhe të përmbytur përmbytin këtë botë,

Ati me vetëm një laps në dorën tënde, vetëm bjerë në lumin e jetës ...

Nënë Tereza-Nëna e Botës, është një frymëzim i përjetshëm për dashurinë për mirësinë e angazhimit për një qëllim më të lartë.

Filmi dokumentar, i filmuar në Shkup, Prishtinë, Letnica dhe Zagreb, tregon për njëzet vjetët e parë të Nënës Terezë.

Nëna ishte dhe është burim i pashtershëm dhe frymëzim i përjetshëm për dashuri, për mirësi, për përkushtim.

Rreth vajzës nga Shkupi, banorët e botës, çmimin Nobel dhe perëndeshën e bijës së Perëndisë, i tregojnë filmin dokumentar

Udhëtimi im nga Shkupi në Zagreb

 

Kontakti i producentit: email; [email protected]    +38349169487

Partnerët tanë