close

RRUGA”FAN NOLI” - Film i Shkurtë Artistik

Titulli Origjinal: RRUGA”FAN NOLI”

Titulli Anglisht: “FAN NOLI” STREET

Përfundimi i projektit: 2019

Buxheti i subvencionuar nga QKK: 15,000.00 EUR

Gjatësia: 15 MIN

Regjia: JEHONA BERISHA

Skenari: MILOT HOXHA

Producent: MILOT HOXHA

Kompania: Djemt e Abdullahit Prod.


Sinopsisi:

Prishtinë, viti 2007. Banorët e një prej rrugëve më të vjetra të kryeqytetit, përpiqen të vazhdojnë normalisht jetën, vetëm pak kohë pas mbarimit të luftës. Gjithçka ndryshon për ata gjatë një pasdreke të zakonshme, kur për motive që askush nuk i parashihte, një djalë 11 vjeçar dhe xhaxhai i tij humbin jetën nga dora një personi të njohur, por të lënë në harresë.

Kontakti i producentit: [email protected]

nr. 049 286 204

 

Partnerët tanë