close

VIJA E KUQE - Film i Animuar

Titulli Origjinal: VIJA E KUQE

Titulli Anglisht: THE RED LINE

Përfundimi i projektit: Janar 2020

Buxheti total: 28,940.00 EUR

Buxheti i subvencionuar nga QKK: 15,000.00 EUR

Gjatësia: 7 MIN

Regjia: RRON BAJRI

Skenari: RRON BAJRI

Producent: VULLNET SANAJA

Kompania: Contour Line

Bashkë-Kompania: Small Talk


Sinopsisi:

Kjo është historia e Hasimes (e njohur edhe si Hasani) Nikqi dhe betejës me fqinjët dhe kushërinjtë e saj për pronën që ajo trashëgoi nga babai i saj. Linja e Kuqe është një dokumentar i animuar që merret me të drejtat e trashëgimisë në pronësi dhe paragjykimin patriarkal ndaj grave.

Kontakti i producentit: Vullnet Sanaja

Email: [email protected]
0038349242404

Partnerët tanë