close

ANESTEZION - Film i Shkurt Artistik

Titulli origjinal: Anestezion

Titulli në Anglisht: Anesthesia

Viti i prodhimit: 2016

Kohëzgjatja: 23'

Regjia: Noar Sahiti

Skenari: Noar Sahiti

Drejtor i Fotografisë: Gunnar Auðunn Jóhannsson

Montazha: Dritëro Mehmetaj

Producente: Nita Deda

Kompania e Prodhimit: Gërmia Films

 

Sinopsisi: Filmi përcjellë përditshmërinë e Ajkunës, një motre medicinale në të katërdhjetat e shtyera, teksa frekuenton rrethana të ndryshme dhe lëvizë në një terren të papërshtatshëm dhe jomikpritës.

Kontakti i Producentës:

[email protected]

 

Partnerët tanë