close

CHEERS - Film i Shkurt Artistik

Titulli origjinal: Cheers

Viti i prodhimit: 2015

Kohëzgjatja: 28'

Regjia: Norika Sefa

Skenari: Norika Sefa

Drejtor i Fotografisë: Dimo Popov

Montazha: Arben Shala, Agon Uka

Producent: Yll Uka

Sinopsisi: Lisi 13 vjeçar sapo ka marrë rrogën e parë dhe vendosë ta shpenzojë atë duke pirë raki me shokët e punës, si një “burrë i vërtetë”. Shumë shpejt situata del nga duart dhe karakteret nisin të tjetërsohen. Mes gjithë atyre burrave që po sillen si fëmijë, Lisi i vogël gjen rastin të tregojë pjekurinë e tij.

Kontakti i Producentit:

[email protected] 

Partnerët tanë