close

TRAPPED BY LAW - Film Dokumentar

Titulli Origjinal: Trapped by Law

Viti i prodhimit: 2015

Kohëzgjatja: 90'

Regjia: Sami Mustafa

Skenari: Sami Mustafa

Producent: Sami Mustafa

Kompania e Prodhimit: Romawood

Sinopsisi:  Një odise, jeta e dy vëllezërve, Kefeat dhe Selami kur ata hyjnë në moshën madhore dhe largohen nga familja. Ky dokumentar është xhiruar për 5 vite, nga koha kur ligji për 'riinegrim të detyruar' është nënshkruar mes Kosovës e Gjermanisë dhe vendeve të tjera të Evropës. Kthim ose Azil?

Kontakti i Producentit:

[email protected]

Partnerët tanë