close

FERDONIJA - Film Dokumentar

Titulli origjinal: Ferdonija

Titulli anglisht: Ferdonija

Viti i prodhimit: 2016

Gjatësia e vlerësuar: 30'

Regjia: Gazmend Bajri, Shkurte Dauti

Drejtor i Fotografisë: Gazmend Bajri

Producent: Gazemend Bajri

Kompania e prodhimit: 3V-Studio

Sinopsisi: Gjatë luftës në Kosovë ajo humbi burrin dhe djemtë e saj. Një rrëfim vizual ku dokumentari bardhë e zi tregon kujtimer e shtypura.

Kontakti i Producentit:

[email protected]

 

Partnerët tanë