close

EHO - Film i Gjatë Artistik

Titulli:  Eho

Kohëzgjatja: 93'

Regjia: Dren Zherka

Skenari: Dren Zherka

Drejtor i Fotografisë: Alex Bloom

Montazha: Alex Töchterle

Producent: Alban Zogjani

Kompania e Prodhimit: ASHA

 

Sinopsisi: Një histori e humbjes, vetmisë dhe një lidhje e pashprehur që i bashkon dy prindër në moshë, larg nga njëri-tjetri, përmes një aksidenti fatal. Një grua në Gjermani fillon udhëtimin dhe eksplorimin e jetës së emigrantes ilegale, dhe në vend të kësaj gjen dhimbjen dhe vetminë e saj; një njeri të moshuar në Kosovë që humbja dhe vetmia e kanë sjell në fund të udhëtimit të tij.

Kontakti i Producentit:

[email protected] 

Partnerët tanë