close

EVERYTHING IS BROKEN UP AND DANCES - Film i Gjatë Artistik

Titulli: Everything is Broken Up and Dances

Kohëzgjatja: 89'

Regjia: Nony Geffen

Skenari: Nony Geffen

Drejtor i fotografisë: Ziv Berkovich

Montazha: Shira Hochman

Producent: Itai Tamir, Artan Korenica

Kompania e prodhimit: Laila Films, Industria Film (Kosovë)

 

Sinopsisi: Noni, një student i turpshëm, vuan nga tronditjet psiqike të shpërthimeve gjatë Luftës së Tretë të Libanit. Në një trajtim eksperimental, psikiatri i udhëzon miqtë dhe familjen e tij të ndjekin dhe pranojnë iluzionin e Nonit që tani ai është një yll roku me emrin Amnon.

Partnerët tanë