close

THREE DAYS IN SEPTEMBER - Film i Gjatë Artistik

Titulli: Three Days in September

Kohëzgjatja: 90'

Regjia: Darijan Pejovski

Skenari: Darijan Pejovski & Igor Ivanov

Drejtor i fotografisë: Dimo Popov

Montazha: Vladimir Pavlovski

Luajnë: Aleksandar Mikic, Irena Ristic, Salaetin Bilal

Producent: Tomi Salkovski, Valon Bajgora

Kompania e prodhimit: Skopje Film Studio (Maqedonia), Ikonë Studio (Kosovë)

Sinopsisi:

Three Days in September është një tregim i hakmarrjes, për sekretet që i bartim me vete dhe për rolet që i luajmë.

Partnerët tanë