close

HOME - Film i Shkurt Artistik

Titulli: Home

Kohëzgjatja: 24'

Regjia: More Raca

Skenari: More Raca

Producent: Sunaj Raca

Kompania e Prodhimit: Arena

Aktorët: Xhejlane Tërbunja, Sunaj Raça, Kumrije Hoxha, Bekim Mulaj, Florenta Ademi

Sinopsisi: Një film që paraqet konfliktin për çështje trashëgimie në mes të vëllaut dhe motrës, në mes të drejtës tradicionale dhe asaj ligjore.

 

Konakti i Producentit:

Sunaj Raca

[email protected]

 

 

Partnerët tanë