close

ZANA - Zhvillim Skenari

Titulli origjinal: Zana

Titulli Anglisht: Zana

Gjatësia e parashikuar: 90 '

Regjisor: Antoneta Kastrati

Skenari: Antoneta Kastrati & Casey Cooper Johnson

Producent: Casey Cooper Johnson

Bashkëproducent: Dritan Huqi, Sevdije Kastrati

Kompania e prodhimit: Crossing Bridges Films

Bashkëprodhues: On Film Productions

Sinopsisi:

Zana është tregimi i Lumes, një grua shqiptare që jeton me burrin e saj Ilirin dhe vjehrrën e saj Remzijen në një fshat kosovar. Ajo ka humbur fëmijën e saj një dekadë më parë në luftë dhe tani është përhumbur nga tmerret e natës dhe nuk mund të mbesë shtatzënë. Të dëshpëruar për një fëmijë, familja braktis mjekësinë moderne dhe kërkon një shërues tradicional që mund ta kursejë atë. Lumja i nënshtrohet ritualeve dhe ekzorcizmave të përpunuara për ta larguar atë nga magjia e zezë që po shkakton infertilitetin e saj. Por kur ajo më në fund bëhet shtatzënë, e kaluara e saj e errët e kohës së luftës kthehet për ta torturuar atë dhe fëmijën e saj të palindur.

Kontaktuesi:

Casey Cooper Johnson
[email protected]
www.crossingbridgesfilms.com
www.zanamovie.com

Partnerët tanë