close

HOME SWEET HOME - Film i Gjatë Artistik

Regjia: Faton Bajraktari
Skenari: Zymber Kelmendi
Dir. e fotografisë: Latif Hasolli
Muzika: Darko Spasovski
Montazha: Blaze Dulje
Producent: Trim Musliu
Prodhimi i: N. T. Sh Cineproduction
Bashkëprodhimi i: Prodhimi i Arnel
Aktorët: Donat Qosja, Arta Muçaj, Shkumbin Istrefi, Lea Qosja, Susan Mustafov, Albin Bajraktari

Agroni ishte konsideruar prej kohësh i vdekur. Miqtë e tij të ushtrisë e panë atë të vdiste gjatë konfliktit në Kosovë, dhe kështu, kthimi i tij në shtëpi është përtej habitshme. Mirëpo, megjithatë, ndërrohet shpejt në shqyrtimin e problemeve praktike dhe njeriu detyrohet nga një sërë rrethanash që të mbeten të vdekur - të paktën zyrtarisht. Kështu, shtëpia e tij bëhet sfond për një portretizim të problemeve të panumërta të shoqërisë së pasluftës.

Partnerët tanë