close

ZGJOI - Film i Gjatë Artistik

Titulli origjinal: Zgjoi

Titulli Anglisht: Hive

Gjatësia e parashikuar: 90 Min

Regjia: Blerta Basholli

Skenari: Blerta Basholli

Producent: Yll Uka

Bashkë-producent: Valon Bajgora, Agon Uka

Kompania e prodhimit: Industria Film

Bashkëprodhim me: Ikone-Studio

Sinopsisi:
Fahrija, një grua burri i të cilës është zhdukur që nga lufta në Kosovë, nis një biznes të vogël bujqësor për të siguruar familjen e saj në një mjedis tradicional patriarkal ku ambicia e saj për fuqizimin nuk shihet si një gjë pozitive. Biznesi i saj fillon mirë pavarësisht nga bletët në kosheret e saj, të cilat duket se janë kaotike dhe agresive ndaj saj. Në udhëtimin e saj për të bërë paqe me bletët, ajo fillon të bëjë edhe paqe me veten e saj, kështu që ajo mund të jetojë dhe të fuqizojë veten në një situatë të re për të përballur me një realitet shumë armiqësor.

Kontaktuesi i prodhuesit:
Yll Uka
[email protected]

Partnerët tanë