close

VERA E ANDRRON DETIN - Film i Gjatë Artistik

Titulli origjinal: Vera e andrron Detin

Titulli Anglisht: Vera Dreams of the Sea

Gjatësia e parashikuar: 100 '

REGJIA: Kaltrina Krasniqi

Skenari: Doruntina Basha

Producent: Shkumbin Istrefi

Kompania e prodhimit: ISSTRA Creative factory


Sinopsisi: ‘Përditshmëria e qetë e Verës (64) çrregullohet nga vetëvrasja e papritur e burrit të saj që hapë rrugë për njëparadë të padëshiruar kërcënimesh nga kusherinjtë që pretendojnë të kenë pronësi mbi shtëpinë e familjes së tyre nëfshat. Kur tendencat e një skeme të nëntokës fillojnë të dalin në pah, bota e Verës përballet me rreziqe të cilat duket se dota fundosin atë. Frika dhe mosbesimi, shtyejnë Verën të marrë fatin e familjes në duart e saj.


Kontaktuesi:
Shkumbin Istrefi
Email: [email protected]

Partnerët tanë