close

NJI PREJ NESH - Film i Gjatë Artistik

Titulli origjinal: Nji Prej Nesh

Titulli Anglisht: Një prej nesh

Gjatësia e parashikuar: 90 '

Regjia: Ergys Meta

Skenari: Ergys Meta

Producent: Agron Domi

Bashkë-producent: Ivan Tonev, Agron Kryeziu, Dimitar Nikolov

Kompania e Prodhimit: Tirana Film Institute

Bashkëprodhim: ARS Ltd (Bullgari), Iliria Film (Kosovë), KT Film (Maqedoni)

Sinopsisi: Sula, një veteran i luftës në Kosovë i shënuar nga mizoritë e saj, pranohet në Akademinë e Policisë. Duke treguar shumë përkushtim, ai diplomon me gradën e Inspektorit. Ai vuan nga pagjumësia. Në kontakt me botën e krimit të Tiranës, gjendja e tij përkeqësohet. Refuzimi i një vajze që ai përpiqet për të gjykuar, pagjumësi, dhimbje koke dhe probleme të tjera shëndetësore SULA kthehet në dhunë: ai organizon një akt kriminal që implikon funksionarë të korruptuar, duke e bërë atë krim të përkryer.
SULA aplikon për një gradë më të lartë ndërsa punon për të zgjidhur krimin e tij.


Kontakt: [email protected]

Partnerët tanë