close

BOLERO NË VILEN E PLEQVE - Film i Gjatë Artistik

Titulli origjinal: Bolero ne vilen e pleqve

Titulli Anglisht: Bolero in the elders’ villa

Gjatësia: 100 min

Regjia: Spartak Pecani

Skenari: Spartak Pecani, Lindita Jaupaj

Producent: Spartak Pecani

Bashkë-producent: Adrian Morina

Kompania: Eclipse SA Film Production

Bashkë-prodhues: AM Production

Sinopsisi:
Parashqevi, një infermiere me një ngjashmëri të habitshme me Buster Keaton, është angazhuar për t'u kujdesur për një çift të moshuar. Të moshuarit kanë krijuar një shkëmbim sekret të letrave të vazhdueshme, dëshmia e vetme për të cilën janë Parashqevi dhe tingujt e Bolero-s kanë luajtur në një violinë. Një përplasje e dy botëve, domethënë, bota e një brezi të vjetër që e duan njëri-tjetrin me frymën e fundit dhe atë të fëmijëve të tyre të rritur që sfidojnë të gjitha moralet dhe konventat, do të çojë Parashqevi në ndryshimin e opinionit të saj në botë.

Kontaktuesi:

Spartak Pecani
[email protected]

Partnerët tanë