close

AGA - Film i Gjatë Artistik

Titulli origjinal: Aga

Titulli Anglisht: Aga

Viti i prodhimit: 2018

Gjatësia: 90 '

Regjia: Lendita Zeqiraj

Skenari: Lendita Zeqiraj

Producent: Bujar Kabashi

DOP: Sofian El Fani

Aktorët: Arti Lokaj, Basri Lushtaku, Rozafa Çelaj, Melihate Qena

Kompania e prodhimit: n'Art Films

Bashkë-producent: Ron Dyens; Genc Permeti

Bashkëprodhimi: Sacrebleu Francë; Woof Films Kroaci: Ska-Ndal

Sinopsisi:
Një djalë i ri përpiqet fshehurazi të gjejë babanë e tij të zhdukur, ndërsa jeton me pesë gra të furishme në shtëpinë e strehimit jashtë qytetit. Ai përpiqet të fitojë para duke shitur cigare në rrugë, ku takon Cerën, një person arrogant dhe abuziv, i cili ka një urdhër kufizues për t'u afruar në shtëpi për shkak të sjelljeve ngacmuese ndaj njërës grua. Por kur njëra prej grave përpiqet të bëjë vetëvrasje, ai është i vetmi që e ndihmon Kujtimin qeë ta sjellë atë në spital. Gjatë rrugës për në spital, Kujtimi zbulon detyrën e tij sekrete për të gjetur babanë e tij, ndërsa Cera tregon për babanë e tij abuziv. Ata krijojnë një marrëdhënie të çuditshme, midis dhunës dhe dashurisë, ndërkohë që gratë në shtëpi janë të brengosur për t'u futur në telashe për shkak të gruas së pakicës etnike që u përpoq të bënte vetëvrasje.

Kontaktuesi i prodhuesit:
BUJAR KABASHI
[email protected]

N'ART FILMAT
[email protected]
www.nartstudio.com

Partnerët tanë