close

NËNTOR I FTOHTË - Film i Gjatë Artistik

Titulli origjinal: Nëntor i ftohtë

Titulli Anglisht: Cold November

Viti i prodhimit: 2018

Gjatësia: 93 '

Regjia: Ismet Sijarina

Skenari: Ismet Sijarina, Arian Krasniqi

Producent: Fatmir Spahiu, Arian Krasniqi

Bashkëprodhues: Ismet Sijarina, Arian Krasniqi, Paskal Semini, Vladimir Pavlovski, Igor Popovski, Yll Uka

Prodhues: Thumbs Up, Buka,

Bashkë-prodhues: AlbaSky, Audiohouse, Ikone

DOP: Sevdije Kastrati

Montazha: Vladimir Pavlovski

Aktorët: Kushtrim Hoxha, Fatmir Spahiu, Emir Haxhihafizbegovic, Adriana Matoshi

Sinopsisi:

FADILI një arkivist e gjen veten në një situatë të vështirë, ai duhet të zgjedhë midis dy opsioneve, duke qenë i vetëdijshëm se të dyja janë të gabuara. Si pasojë, vendimi i tij Fadilit padashur dhe pa dëshirë, "gëlltit" turpin, duron presionin që vjen nga të gjitha anët.

Kontaktuesi:
Fatmir Spahiu
[email protected]

Partnerët tanë