close

ENGJËJT JANË LARG - Film i Gjatë Artistik

Titulli origjinal: Engjëjt janë larg

Titulli Anglisht: Distand Angles

Viti i prodhimit: 2017

Gjatësia: 96 '

Regjia: Gjergj Xhuvani

Skenari: Gjergj Xhuvani

DOP: Giorgio Fantini

Montazha: Paolo Marzoni

Aktorët: Rinaldo Rocco, Teuta Krasniqi, Nik Xhelilaj, Ndriçim Xhepa etj.

Producent: Dritan Huqi

Bashkë-producent: Fatmir Spahiu

Kompania e Prodhimit: On FILM PRODUCTION

Bashkë-prodhuar nga: Buka Production

Sinopsisi:

Në mes të luftës kaotike të Kosovës të vitit 1999, Mario, një prift italian, refuzon të braktisë një duzinë jetimësh shqiptarë në kujdesin e tij.
Përtej Detit Adriatik, Hana shpirtërore dhe atraktive, e lë jetën e saj si një prostitutë, e bën rrugën e saj në të gjithë zonën e betejës ballkanike në shpresën e gjetjes së vajzës së saj të humbur. Kur Hana më në fund arrin në jetimoren e Mario, ajo përfundon duke u bërë një nënë për fëmijët e trazuar, pasi një tërheqje e pamundur rritet midis saj dhe njeriut italian të Perëndisë.

Kontaktuesi i prodhuesit:
Fatmir Spahiu
[email protected]
[email protected]

Partnerët tanë