close

NANË - Film i Shkurt Artistik

Titulli origjinal: Nanë

Titulli Anglisht: Mother

Gjatësia e parashikuar: 20 minuta

Regjia: Val Jashari

Skenari: Val Jashari

Producent: Jetmir Zenelaj

Kompania e prodhimit: WaveMaker Films

Sinopsisi: Pasi zbuloi se nëna e tij është në prag të vdekjes, një djalë i varfër shqiptar dhe shoku i tij më i mirë filluan të gjejnë ilaqin që besojnë se do ta shpëtojnë. Sidoqoftë, misioni dhe miqësia e tyre rrezikohen kur djemtë ndeshen me dënim për një veprim të keq.

Partnerët tanë