close

LIRIA E ZGJEDHJES - Film i Shkurt Artistik

Titulli origjinal: Liria e Zgjedhjës

Titulli Anglisht: Freedom of Choice

Gjatësia e parashikuar: 15 '

Regjia: Birol Urcan

Skenari: Semira Latifi

Producent: Agron Berisha

Kompania e Prodhimit: B CONSULT

Sinopsisi:
Fjala liri është një nga fjalët me kuptimin më të thjeshtë. Megjithatë, kjo fjalë ende mund të interpretohet në mënyra të shumta në kontekste dhe tradita të ndryshme. Ky film flet për Libertën, e cila është një vajzë 20-vjeçare e cila duket se ka liri të bëjë gjithçka që ajo dëshiron me jetën e saj. Por në realitet, shuma e zgjedhjeve që ajo mund të bëjë për të ardhmen e saj janë shumë të kufizuara.

Kjo është një histori e Libertës që kapet në mes të jetës tradicionale dhe moderne. Situata tipike postmoderne që vetëm njerëzit në Ballkan mund të prodhojnë.

Kontaktuesi:
Agron Berisha
Email: [email protected]

Partnerët tanë