close

GARDHI - Film i Shkurt Artistik

Titulli origjinal: Gardhi

Titulli Anglisht: Fence

Viti i prodhimit: 2017

Gjatësia: 15 min.

Regjia: Lendita Zeqiraj

Skenari: Lendita Zeqiraj

DOP: Sebastien Goepfert

Montazha: Një e shtënë e vetme, pa redaktim

Aktorët: Arti Lokaj, Rozafa Çelaj, Ilire Vinca, Adriana Matoshi, Timur Urçan, Melihate Qena, Xhejlane Godanci, Kumrije Hoxha, Alketa Sylaj, Edita Dula, Arta Selimi

Producent: Bujar Kabashi

Bashkë-producent: Ron Dyens

Kompania e Prodhimit: N'Art Films, Kosovë

Bashkëprodhues: Woof Films, Kroaci; Sacrebleu Productions, Francë

Sinopsisi:
Pavarësisht këmbënguljes së Genti që të dëgjohet, nëna e tij nuk i kushton vëmendje. I zënë në mes dëshirës së tij për të adoptuar një qenush, injorancën e nënës së tij dhe një diskutim të pakëndshëm familjar, Genti kërcen mbi gardhin duke zgjedhur rrugën e tij duke u bashkuar me një djalë rom Xeni për të gjetur qenushin e tij.

Kontaktuesi:
Bujar Kabashi
[email protected]
[email protected]

Partnerët tanë