close

TISA - Film i Shkurt Artistik

Titulli origjinal: Tisa

Anglisht Titulli: Tisa

Viti i prodhimit: 2017

Gjatësia: 21 '

Drejtor: Valter Lucaj

Skenari: Afrim Mucaj

DOP: Rron Ismajli

Montazha: Kreshnik Shala

Zëri: Pellumb Ballata

Producent: Adrian Morina

Kompania e Prodhimit: N.I. Adrian Morina

Aktorë: Blini Sylejmani, Gani Rrahmani, Rinë Krasniqi, Veton Osmani, Xhevdet Doda, Shqipe Gashi, Frans Hartman

Sinopsisi:
Beni është një adoleshent "i ftohtë" i cili është i mirë në futboll, është i lumtur në trekëndëshin e tij shoqëror me shokun e tij Gezim, i cili gjithashtu luan futboll dhe të dashurën e tij Ema të cilët të dy djemtë e pëlqejnë. Udhëtimi i Benit bëhet dramatik kur merr një ftesë nga një trajner në një ekip francez të futbollit. Kjo ftesë është një mrekulli për të, por në të njëjtën kohë trondit trekëndëshin e tij shoqëror. Udhëtimi për të bërë mrekullinë e tij bëhet e vërtetë bëhet e komplikuar kur Ambasada refuzon vizën për të dhe babai i tij vendos ta dërgojë djalin e tij në testin e futbollit në Francë përmes rrugëve të paligjshme të emigracionit.


Kontaktuesi i prodhuesit:
Adrian Morina
[email protected]

Partnerët tanë