close

PLISI - Film i Animuar

Regjisor & Skenarist: Gjon Marku

Muzika: Agron Shala 

Aktorë të zërit: Luan Jaha, And Halimi, Art Halimi 

Pikturat e prapavijës: Murat Ahmeti 

Annimacioni: Gjon Marku, Noe Diaz 

Filmi i cili titullohet 'Plisi' shtjellon historinë e një plaku shqiptar që jeton në New York dhe i cili nuk e heqë asnjëherë plisin nga koka. Pasi që zgjohet nga një ëndërr e keqe ku ai shndërrohet në një krijesë të çuditshme pasi era i heq plisin nga koka, ai vendos t'i tregoj nipave të tij për rëndësinë e plisit që ai mban.

Partnerët tanë