close

GONE BACK - Film i Gjatë Artistik

Skenari dhe Regjia: Ernest Meholli

Luajnë: Astrit Alihajdaraj, Hanna Verboom, Blerim Destani 

Sinopsisi: Gone Back është një dramë psikologjike për një të arratisur ushtarak që kthehet në shtëpi. Ai pret që ta gjejë jetën e tij si e ka lënë, por ai zbulon se ai është shpallur i vdekur dhe gjithçka ka ndryshuar. Ai përpiqet me dëshpërim të rilidhë me të dashurin e tij. Ngadalë ai bëhet një hije e ish-vetes së tij, duke u përpjekur me faktin se ai nuk ekziston më për botën ku ka qenë pjesë e tij.

 

Partnerët tanë