close

KANARINËT E DINË - Film i Shkurt Artistik

Regjisori: Kaltrina Krasniqi

Producenti: Lise Orheim Stender, Jesper Morthorst, Kaltrina Krasniqi

Kinematografia: Kim Høgh Mikkelsen

Zëri: Bratislav Zafirovski

Montazha: Anders Skov

Luajnë: Luan Jaha, Selim Osmani, Kaona Sylejmani, Ymer Veliu.

Pas dhjetë vitesh okupim, më në fund, marrëveshja u nënshkrua. Sonte vendi do të bombardohet. Një familje gjashtë anëtarëshe e Prishtinës gjeti veten në këtë ngjarje disi e papërgatitur. Edhe pse në frikë ata vendosin që ta quajnë këtë një festim, përveç djemve, Arbrit dhe Tomorit, të cilët qëndrojnë të veçuar dhe cinik. Bomba e parë bie dhe secili e di se asgjë nuk do të jetë më njësoj.

Partnerët tanë