close

ALONE - Film i Animuar

Shkrimtari: Jeton Lakna

Drejtori: Faton Lakna

Sinopsisi: Uka, një burrë i moshuar, jeton vetëm pasi që kishte humbur gjithë familjen e tij gjatë luftës. Uka po punon në dhomën e tij të punës, një dritë e ndjekur nga dridhja e shqetëson atë. Ai hap derën, shkon përpara oborrit, dhe para tij shfaqet një i huaj, i plagosur në këmbë. Uka, merr Alien dhe e sjell atë brenda. Uka e njeh ndjenjën - si të jetë e vetmuar dhe ai vendos të ndihmojë të huajt që të kthehen në racën e tij (familjes), dhe pas një udhëtimi të shkurtër, Uka merr Alien në majë të kodrës ku UFO (anije kozmike ) është duke pritur për Alien.

Partnerët tanë