close

ÇLIRIMI - Film i Shkurt Artistik

Skenari dhe Regjia: Burim Haliti

Aktorët: Xhelal Haliti, Valmir Selimi, Kenan Gurgurovci.

Koha e luftës, një mësues dhe një student e gjejnë veten të bllokuar në objektin e shkollës fillore, ata bëjnë një jetë të vështirë për disa muaj brenda shkollës deri në çlirimin përfundimtar të vendit, por jo dhe atyre.

Partnerët tanë