close

NJËRI NGA ATA- Film i Shkurt Artistik

Skenari dhe Regjia: Ilirjan Himaj

Aktorët: Shkelqim Islami, Doresa Rexha, Agron Shala

Fati në çantën e një postieri. Postieri është gati të fillojë misionin më të rëndësishëm të jetës së tij. Pas arritjes në një banesë të pazakontë, ai kërkon që personi me katër gisht të dorëzojë një porosi. Fati i tij dhe e kaluara e banorëve të tjerë qëndrojnë në çantën e tij.

Partnerët tanë