close

PËRQAFIMI - Film i Shkurt Artistik

Regjisor: Lulzim Guhelli 

Producent: Trim Musliu 

Aktorë: Aurita Agushi, Besnik Krapi, Benuliks Mareni, Lirak Çelaj, Rebeka Qena 

Pas shtatë vjetësh burg, një nënë dëshiron të takojë fëmijët e saj dhe t’u kërkojë falje. Ndërkohë, djali i madh duhet të marrë vendimin më të rëndësishëm të jetës së tij: ta falë nënën që ia vrau babain ose të heqë dorë përgjithmonë nga dashuria e nënës, e cila i mungon.

Partnerët tanë