close

KTHIMI - Film i Gjatë Artistik

Produksioni: Dardania Film

Script & Director: Kastriot Abdyli

Cast: Hazir Haziri, Selman Lokaj, Delphine Depardieu.

Një emigrant i ri shqiptar dhe e fejuara e tij franceze vendosin të bëjnë një vizitë befasuese në fshatin e tij të lindjes. Pikëllimi i tyre kthehet i lagësht kur familja e tij mëson arsyet e vërteta pas kthimit të djalit të tyre.

Partnerët tanë